Searching...
Sunday, January 2

La multi ani!

Reteta:
Luati niste dantela cat se poate de fina dar rezistenta - eventual din dulapul bunicii sau de la merceria din colt / net - stiti voi :-), niste fir de lana-mohair moale si delicata pe care o rasuciti intentionat si insistent, adaugati ceva laseta din macrame (bunicile noastre stiu de ce:-) si asezonati totul cu ametiste, cristale Swarovski, o margea cu miez de argint si pamblica de saten.
Bineinteles, lucrati totul cu migala si cat mai impecabil, eventual alaturi de un nepotel / surioara (dup caz) in timp ce ii spuneti povestea Craiesii Zapezii... Si uite-asa poate lua forma si culoare un colier pe care eu il iubesc!

Este povestea unei seri linistite de iarna in compania unei melodii clasice, poate vi se va parea ciudat dar il asociez cu aria din Lacul Lebedelor de Tchaikovsky - dansul lebedelor...

3 comentarii:

  1. Creatia oamenilor trebuie rasplatita. Sunt multi care nu cunosc ce inseamna artizanatul. Ca in el exista cea mai mare doza de imaginatie si de indemanare. Trebuie ajutati oamenii sa inteleaga ce este artizanatul. Intreaba Orice

    ReplyDelete
  2. Am adaugat colierul la articolul zilei la noi pe site: Magazine haine online. Sa ne spui daca vrei sa modificam ceva.

    ReplyDelete

Va rog sa imi scrieti pentru orice intrebari sau idei pe care le doriti puse in practica!