Searching...
Friday, May 20

A Color for All Seasons ... honeysuckle!

photo credit: www.pantone.com
Sub sloganul: "Curajos. Confident. Vital." Pantone a lansat culoarea anului 2011 - honeysuckle - o noua culoare indrazneata, pentru o noua lume la fel de curajoasa. Este o culoare pentru orice moment al zilei, paradoxal, FARA nici o nota de "toata ziua" !
Un roz intens, cu un accent mai inchis fata de rozul fuchsia, plina de veselie si optimism debordant, indemnandu-ne sa privim viata in tonuri de roz. Si de ce, nu, viata e frumoasa!
Probabil ca nu exista culoarea mai frumoasa ca rozul – si aici stiu ca voi deschide multe polemici pe teme coloristice dar, mie una, imi place rozul! Glumesc, desigur :-)!  
Serios vorbind, « honeysuckle » este de fapt o specie de arbusti ornamentali cu inflorescenta in lunile de vara, in buchete avand un aspect deosebit. Si veti rade daca va voi spune ca infuzia din aceasta planta (bine, un anumit arbust din cele peste 180 de specii existente) … so, cum spuneam, aceasta floare este un remediu foarte bun pentru cei care TRAIESC IN TRECUT, pentru cei ce simt ca cea mai buna perioada a vietii lor A FOST, iar ca o consecinta, adora sa sape trecutul pentru fericirea acelor timpuri. Singura sansa ar fi sa ne-amintim trecutul fara nevoia de a-l retrai ! Edith Piaf cu a ei piesa nemuritoare « La vie en rose » probabil ca s-a gandit tocmai la acesta nuanta! O specie de tip Honeysuckle este si bine-cunoscuta plan Mana Maicii Domnului, cu ale sale flori de un galben crem pal carora de mici copii le cautam mierea … stiti voi... 
... and I just love pink roses ...
 "Think Pink, think Pink, when you shop for summer clothes..." si nu numai, as spune, putin roz nu strica nimanui, niciodata!
Revenind la … « oile noastre » , pentru accesorii honeysuckle este o culoare deosebit de versatila, complimentata in egala masura de tonurile reci, argintii, cat si de cele aurii, asa ca, fara alte introduceri, iata cateva propuneri, create cu mult drag. Enjoy! 
Doua brose cu un aer romantic-casual gen  "cute Lolita":
 

La fel de romantice, doua interpretari ale trandafirului de mai, dintre care una supradimensionata:



photo credit: http://www.pantone.com/


Un colier  cu aer vintage al carui trandafir prafuit isi desface petalele, una cate una, a visare ... - flower in lace 


... Iar pentru cele mai putin indraznete, iata cateva sugestii de un roz mai stins:

delicate roses



0 comentarii:

Post a Comment

Va rog sa imi scrieti pentru orice intrebari sau idei pe care le doriti puse in practica!