Searching...
Tuesday, October 15

"Epiphany - Tales about You" - noutati de toamna

Toamna, ca in fiecare an, ne deschide calea unor noi inceputuri. Vine pe ascuns, cu prima frunza ingalbenita, asternuta pe caldaramul inca incins de soarele verii, cu emotia primei zile de scoala si cu marile sperante unui nou an de munca, pana la vara viitoare.
Constientizam mai profund, cu fiecare frunza desprinsa din copacul vietii, fiecare emotie a ceea ce a fost si ne facem planuri pentru ceea ce dorim sa vina, privind cu incredere spre nou inceput. De toamna, de viata, de ... speranta.
Si pentru ca toamna este ... un nou inceput, va invit in micul meu colt de rai, unde va asteapta cuminte si plina de emotia, ultima colectie: "Epiphany - Tales about You".
Conform dexonline.ro "epifania" reprezinta "revelatia unei realitati sacre, mitice" sau, in sens figurativ, poetic "revelația a unei lumi nevăzute".
In numele dat acestei noi colectii se impletesc emotiile descoperirii unor noi dimensiuni personale. Pe masura ce vom descoperi "noi povesti despre tine", colectia se va imbogatii cu alte piese remarcabile, prin lucratura si mesaj.
Sper din tot sufletul sa va placa.
Fiind o colectie experiment, orice abordare noua, prin care doriti a spune o poveste despre voi este absoluta binevenita!
Va astept gandurile si ideile voastre daca doriti propria voastra poveste creeata in stilul Arona Haryo by E.M.M. prin e-mail aronacouture@gmail.com sau direct pe mesageria Facebook : http://www.facebook.com/haryodesign .
Va doresc tuturor asemenea experiente, si va invit sa savurati povesti ... De toamna, de viata, de ... speranta.


 
 
 

0 comentarii:

Post a Comment

Va rog sa imi scrieti pentru orice intrebari sau idei pe care le doriti puse in practica!